EcoMoto 930×122

tentativă de viol

Scene șocante în Parcul Lunca Argeșului: A vrut să violeze o femeie!

Update, 7 octombrie, ora 15.48, IPJ Argeș transmite: „Bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Citiți și: Argeș: A încercat să violeze o femeie de 73 de ani

Update, 6 octombrie, ora 14.48, IPJ Argeș transmite:

În ziua de 06 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 49 de ani, din Pitești.

Citiți și: Monstru cu chip de om! Unchiul a încercat să-și violeze nepoata de 13 ani

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 02 octombrie a.c., bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o femeie, prin întrebuințarea de acte de violență, după ce a condus-o într-un parc, urmărind-o după ce persoana vătămată a intrat în toaletă.

Pentru administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 06 octombrie a.c., polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, în urma căreia au descoperit și ridicat mai multe mijloace de probă.

După administrarea probatoriului, bărbatul, care are antecedente penale, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Știrea inițială, ora 14.19

Scene șocante în Parcul Lunca Argeșului: A vrut să violeze o femeie!

În cursul zilei de duminică, 2 octombrie, o tentativă de viol a avut loc în parcul Lunca Argeșului din municipiul Pitești.

Un bărbat a încercat să violeze o femeie care se plimba prin parc.

În urma unui apel la 112, Poliția Argeș s-a mobilizat și s-a deplasat la fața locului pentru cercetări.

Individul a fost prins de polițiști astăzi, iar în acest moment se află la audieri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90