930 x122 grota rece

garaj

UPDATE/VIDEO: GARAJ ÎN FLĂCĂRI. INCENDIUL S-A EXTINS

UPDATE: Incendiul a afectat garajul, o magazie și o parte din acoperișul unei case, construcții lipite una de cealaltă. Au intervenit pompieri de la Detașamentul Bradu și Punctul de lucru Rociu. 

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

A ars garajul, unde se aflau centrala termică, scule electrice și scule agricole. În magazie a ars un mc de lemn de foc din trei mc, restul fiind salvați, iar la nivelul casei a ars acoperișul pe aproximativ 25 de mp. Nu au fost victime. 

Sursa probabilă este efectul termic. Împrejurarea: coș, canal, burlan de fum amplasat sau neprotejat termic față de materialele combustibile, informează ISU Argeș.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Intervenția a durat aproximativ două ore, la acțiune participând 12 pompieri și un voluntar SMURD.

Un incendiu a izbucnit azi-noapte în comuna Suseni. Apelul la 112 a fost făcut din satul Pădureni, acolo unde un garaj a luat foc. Proprietarii au încercat să stingă singuri flăcările, însă pentru lichidarea incendiului a fost nevoie de sprijin din partea pompierilor.

„Au intervenit echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de prim ajutor calificat”, precizează ISU Argeș. (Sursă video: ISU Argeș)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3