New Profesional Consult 930 x 122

accident

Update accident Războieni: Fată de 16 ani, victimă, după ce a ieşit de după autobuz în stradă

Lovit de mașină în Războieni.

Citiți și: Despăgubiri pentru acești șoferi în caz de accident!

UPDATE ORA 9.00: Pietonul accidentat este o fată, minoră de 16 ani, care traversa neregulamentar cu un grup de copii, printre autobuze. Trecerea de pietoni era câţiva metri mai în spate.

„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că o minoră de 16 ani ar fi încercat să traverseze împreună cu un grup de pietoni, printre autobuzele oprite, împrejurare în care a fost acroşată şi accidentată uşor de un autoturism, condus pe str. Independenţei din cartierul Războieni, de un bărbat de 45 de ani, din Rociu. În urma evenimentului, minora a fost rănită ușor, fiind transportată la o unitate medicală pentru investigații.

Citiți și: Imagini tulburătoare! Tânără lovită în plin de mașină când traversa

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, precizează IPJ Argeş.

 

 

UPDATE ORA 8.30: Pietonul este rănit uşor şi, iniţial, a refuzat transportul la spital. Ulterior, a decis să urce în ambulanţă pentru a fi sigur că totul este în regulă cu privire la starea sa. În paralel, poliţiştii l-au verificat pe şofer cu etilotestul. Acesta nu a consumat alcool.

 

 

UPDATE: Se pare că pietonul a suferit răni care necesită investigații amănunțite. Ambulanța SMURD îl aduce la spital.

Ştirea iniţială

Accident în Războieni. Echipajul medical de prim ajutor a intervenit pentru a acorda îngrijiri victimei. Aceasta este, din primele informaţii, conștientă. Accidentul s-a petrecut în apropiere sau pe trecerea de pietoni, lângă Piața Războieni. Locul producerii evenimentului este un aspect care va fi stabilit cu exactitate de către polițiști.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90