Donaris 930 x 122

piata primariei pitesti

Video: Recepţia noii Pieţe a Primăriei din Piteşti. Nu s-a tăiat nicio panglică

Recepţia noii Pieţe a Primăriei din Piteşti. La această oră are loc recepţia la finalizarea lucrărilor din Piaţa Primăriei.

Citiți și: Piteștiul va avea concert de Revelion şi foc de artificii!

Evenimentul a fost unul lipsit de spectacol şi laude, primarul Gentea fiind neutru spre negativ cu privire la întregul proiect, amintind că au existat mai multe motive de nemulţumire legate de modul de lucru pe şantier.

La recepţie, primarul a refuzat să taie panglica (VIDEO).

Citiți și: Acum: Piaţa Primăriei a fost deschisă publicului

 

 

Cristian Gentea: „Da, nu cred că era cazul. Nu avem timp de festivisme de genul acesta. Vreau neapărat ca în acest weekend să se poată circula în Piaţa Primăriei”.

 

 

Proiectul, de 15.599.061 de lei, inclusiv TVA, a fost realizat cu bani de la bugetul local. Lucrările au fost executate de asocierea S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L. (lider de asociere), S.C. Delta Termo Construct 1999 S.R.L (asociat 1), S.C. Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L. (asociat 2), S.C. Modvest Construct 2000 S.R.L. (asociat 3), S.C. Energo Prest Company S.R.L. (subcontractant) și S.C. Rocip Instal S.R.L. (subcontractant), prin liderul asociat S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • GERMAN Alexandru spune:

    Atentie pe ce si cum calcati. 15.599.000 / 7000 mp = 2228 lei / mp
    Daca spargeti o dala din aia va costa 100 lei!!! 🤣
    Daca doar o ciobiti se fac reduceri! 😂

  • Leo spune:

    Si nu stiu cum se face ca toti au avut orbul gainilor si nu a observat nici unul ca dalele alea sunt puse stramb! Dar receptia s-a facut, deci executantul si-a incasat banii!!!

Donaris 570×90