EcoMoto 930×122

crima la mihaesti

Video: Au apărut imaginile imediat după crimă

Imagini şocante apar, în continuare, în spaţiul public, legate de cazul dublei crime de la Mihăeşti. Un martor a filmat întreaga scenă, imediat după ce fiul şi soţia atacatorului au fost înjunghiaţi cu un cuţit, aceştia decedând la scurt timp.

Citiți și: Video: Medicul legist Dan Manu, detalii despre atacul criminal de la Mihăeşti

În videoclip se observă intervenţia poliţiştilor care încearcă să acorde ajutor victimelor, însă imediat se conving că acestea nu mai pot fi salvate, fapt confirmat ulterior de către medicul legist Dan Manu, care a declarat că „victimele nu aveau nicio şansă, rănile fiind dramatice, fatale”.

 

VIDEO – INTERZIS MINORILOR – IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL NEGATIV

 

 

În cursul zilei de azi, procurorul de caz a declarat că faptele petrecute intră la omor calificat. Bărbatul care şi-a ucis soţia şi copilul nu a fost încă audiat şi nu s-au dispus măsuri, fiind internat în spital.

 

DETALII ANCHETĂ (VIDEO)

 

 

Imediat după ce a comis faptele, bărbatul a încercat să se sinucidă cu un cuţit, însă a fost oprit de poliţişti. În cursul nopţii trecute, criminalul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi este stabil în acest moment.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3