Donaris 930 x 122

coronavirus

VIDEO: CE SPUNE PREMIERUL DESPRE INTERNAREA PERSOANELOR CU COVID-19

Premierul României i-a sfătuit vineri pe românii confirmați pozitiv cu noul coronavirus „să nu stea numai 48 de ore, să stea cum era înainte, măcar cinci zile, să fie urmăriți, să se facă analize mai aprofundate atunci când există suspiciuni din partea medicilor privind posibila evoluție, pentru a fi în afara oricărui pericol. (…) Am avut cazuri de persoane care nu aveau simptome, care au ieșit din spital și care s-au întors în spital în situații critice, iar unii chiar au decedat.

Citiți și: Argeș: Mâncarea și băutura i-a băgat în spital!

Ludovic Orban a mai spus că o persoană infectată care iese din spital  n-ar trebui să se trateze oriunde vrea: „Să se trateze într-un loc în care poate să se izoleze, fie acasă, fie într-un alt loc în care dorește, fie în secțiile exterioare ale spitalelor, să nu pună în pericol sănătatea apropiaților”.

Iată declarațiile de presă (VIDEO) susţinute de premierul Ludovic Orban după participarea la videoconferința cu prefecții, șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19:

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/288477465597324/

Sursă video: FB Guvernul României

Foto descriptiv: Realitatea.net

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90