EcoMoto 930×122

examen auto

VIDEO: CE TREBUIE SĂ FACI, PAS CU PAS, PE TRASEUL EXAMENULUI AUTO CA SĂ IEI PERMISUL DIN PRIMA

Cunoscutul vlogger Fabian arată și explică, pas cu pas, într-un video postat pe Youtube, ce trebuie să faci pe traseul examenului auto ca să iei permisul din prima.

Citiți și: Se schimbă tot! Permis de conducere de la 17 ani în România

Fabian povestește, pentru ePitesti.ro, că ideea i-a venit pornind de la propria sa experiență de fost candidat.

Acum 2 ani, în aprilie, de fapt, înainte de a avea proba practică, am căutat la rândul meu pe Internet tot felul de sfaturi, clipuri, orice care să mă poate ajuta. Nu prea mi-a plăcut ce am găsit și am zis că atunci când o să am ocazia, o să fac eu ceva mai explicit pentru generațiile următoare de șoferi. Iar de aici a plecat totul. Am crezut și încă sunt de aceeași părere că sunt foarte în măsură, prin clipurile mele, să dau un sfat, să ajut și să arăt cum ar fi bine! Nu mă cred mai presus decât un instructor auto, dar încerc să aspir cât mai sus„, a mărturisit Fabian pentru ePitesti.ro.

Citiți și: Revoluție în examenul auto – 2024! Probă nouă adăugată

Iată postarea făcută de Fabian pe Youtube:

Desigur, filmul are doar caracter orientativ, pentru că traseul ar putea fi unul diferit. Luați în calcul toate recomandările instructorului personal și fiți atenți la cerințele examinatorului!

Vloggerul are și un mesaj pentru viitorii șoferi și pentru cei care abia au obținut permisul: „Fiți calmi, gândiți înainte de a face ceva, anticipați situațiile și fără incidente!”.

Cine este Fabian

Îl cheamă Fabian Coman, are 20 de ani, este student la Politehnica București, profilul de Robotică.

Eu mă ocup de foto-video, asta a fost inițial prima mea pasiune, ca mai apoi să descopăr ușor, ușor și partea auto și nu regret asta. Pe lângă faptul că mi-am descoperit o nouă pasiune, am cunoscut și oameni noi, mi-am făcut prieteni prin intermediul acestei pasiuni și am participat la campionatele de îndemânare IAC 2019 împreună cu Ovidiu Ponea, prietenul meu care, mai apoi, mi-a devenit antrenor, unde am obținut locul 4.

 

Îmi place foarte mult zona de media online. De aceea mi-am deschis și un canal de YouTube care se numește, ce să vezi, tot Fabian Coman, unde abordez subiecte din zona auto-moto, unde vreau că spectatorii mei să mai învețe câte ceva, dar, cel mai important, să se simtă bine privindu-mi munca depusă. Aș vrea ca toată lumea să culeagă ce e mai bun din ceea ce fac, indiferent că e vorba despre școala de șoferi sau zona auto-moto.

 

Încerc să răspund tuturor și să va sfătuiesc cum pot, așa că dacă aveți vreo întrebare legată de ceea ce fac eu, nu ezitați să îmi scrieți”, spune Fabian.

Pe Fabian îl găsiți pe Facebook: Fabian Coman,  Instagram: fabi_2waysstudio și Youtube: Fabian Coman.

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90