Donaris 930 x 122

coronavirus

(VIDEO) CORT PENTRU PRETRIAJ EPIDEMIOLOGIC, INSTALAT ÎN FAȚA SPITALULUI DE PEDIATRIE

În fața Spitalului de Pediatrie din Pitești a fost instalat ieri un cort care va servi ca punct medical pentru pretriaj epidemiologic în cazul pacienților suspecți de infecție cu coronavirus.

Citiți și: Pitești. Veste fantastică pentru sistemul medical!

Dacă numărul persoanelor suspecte și contaminate va crește, cortul va putea fi folosit atât pentru pretriaj, cât și ca punct staționar până la internarea acestora în spațiile special amenajate la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Alexandru Rafila despre valul 6: „Situația din spitale este sub control”

Punct medical pentru pre-triaj epidemiologic, la Spitalul de Pediatrie PiteștiAstăzi, 24 martie, în fața Spitalului de Pediatrie Pitești, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au instalat un cort ce va avea destinație de punct medical pentru pre-triaj epidemiologic în cazul pacienților suspecți de infecție cu coronavirus. În situația în care numărul persoanelor suspecte și contaminate va crește, cortul va putea fi folosit atât pentru pre-triaj, cât și ca punct staționar până la internarea acestora în spațiile special amenajate la nivelul Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Publicată de Consiliul Judetean Arges pe Marţi, 24 martie 2020

Cortul a fost instalat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Amintim că pe 18 martie 2020 un cort pentru triaj epidemiologic a fost instalat în curtea Spitalului Județean (AICI, subiectul pe larg).

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

Donaris 570×90