asfaltare

VIDEO: CUM SE ZBAT PRIN NOROAIE LOCALNICII DIN COMUNA ÎN CARE ASFALTUL S-A TURNAT PE IARBĂ

Localnicii din satul Văcarea, comuna Mihăești, localitatea în care cea mai recentă asfaltare s-a făcut direct pe iarbă, explică de ce au ajuns la capătul răbdărilor.

Citiți și: O familie de pensionari din Piteşti, spaima asfaltărilor. Primar: „Am fost şi cu Poliţia Locală la ei”

Oamenii spun că, înainte de asfaltarea de pomină a drumului comunal, i-au cerut în nenumărate rânduri primarului să-i scape de noroaie. Nici nu e de mirarea că localnicii cred că episodul halucinant de săptămâna trecută, cu muncitorii care întindeau asfaltul direct pe iarba din drumul nepregătit în niciun fel pentru procedură, a fost o tentativă eșuată a edilului de a arunca cu praf în ochii electoratului.

Dan Mareș, locuitor al satului blocat în secolul trecut, este unul dintre cei indignați.

Citiți și: Piteşti: Acces rutier restricţionat pe o stradă care face legătura între două bulevarde

„Timp de trei ani am făcut către celebrul primar al comunei sesizări peste sesizări în legătură cu introducerea apei potabile, canalizare și, mai ales, am cerut să ni se asfalteze si nouă drumul prin care suntem nevoiți, de atâta vreme, să ne zbatem în noroaie. Este vorba de unul si acelasi drum din Văcarea, pe care s-a turnat asfalt aiurea. Suntem, pur și simplu, mințiți cu nerușinare”, spune bărbatul.

Omul a trimis redacției ePitești.ro mai multe fotografii, dar și un video în care se vede cum arată o altă stradă din comuna Mihaesti:  drumul comunal 44 din satul Drăghici.

 

Amintim că pentru asfaltarea de poveste despre care ePitesti.ro a relatat săptămâna trecută, primarul din Mihaești (care susține că nu a știut cum urma să se execute lucrarea) a anunțat că va acționa în instanță executatul.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441