EcoMoto 930×122

dumitru tudosoiu

(VIDEO) „GENERALUL” TUDOSOIU E CATEGORIC: FĂRĂ TUMBE LA SIMFONIE!

„Generalul” Tudosoiu e categoric: Fără tumbe la Simfonie! Consilierii locali piteșteni au aprobat proiectul pentru organizarea Simfoniei Lalelelor 2019. Ediția din acest an va avea loc, după cum v-am anunțat, în perioada 12-14 aprilie.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

Pentru a nu exista și în 2019 situații similare cu situația revoltătoare de la ediția 2018, când la parada inaugurală o fetiță a fost pusă să stea în cap pe plăcile de granit din Piața Primăriei, Dumitru Tudosoiu, șeful Inspectoratului Școlar Județean Argeș, instituție-partener la Simfonia Lalelelor, afirmă că organizatorii vor fi mult mai atenți.

”Este unul dintre cele mai importante evenimente organizate în municipiul Pitești. Știm foarte bine care este volumul de muncă depus pentru fiecare ediție. Am câteva precizări care constau în evenimentul neplăcut și nepotrivit de anul trecut, elementul executat de fetița de 3 ani. Pentru a evita asemenea chestiuni, noi, organizatorii, trebuie să triem foarte bine momentele pe care le aprobăm, trebuie să fim mult mai responsabili”, spune Dumitru Tudosoiu și în calitatea sa de consilier local.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

„Acea fetiță, acei copii care au participat și au venit însoțiți de părinți nu au venit în cadrul unor unități de învățământ (…). Am avut acel moment artistic, să spunem, dar depășit din punctul meu de vedere. Eu n-am știut de chestiunea asta, nu ne așteptam (…) Am să mă asigur că și la această ediție, sau mai ales începând cu această ediție, nu avem niciun fel de chestiuni neplăcute… Eu știu, ținute ale elevilor poate nepotrivite, manifestări sportive, artistice”, precizează Tudosoiu.

”Generalul” mai propune ca parada și momentele artistice organizate de elevi să reprezinte două secțiuni distincte. ”Defilarea să fie defilare, momentele artistice, momente artistice! Dacă avem momente artistice, să încercăm să le facem la final. Și atunci putem și gestiona, să nu avem o surpriză de genul că un sportiv face vreo săritură…”

Amintim că autoritățile din Pitești au declanșat la momentul respectiv o așa-zisă anchetă. Care a fost concluzia puteți (re)citi AICI. Despre „parada florilor” de la Simfonia Lalelelor 2018 și reacțiile dure pe care le-a provocat, AICI. (Sursă foto și video: captură video YouTube/Recorder; video Consiliul Local Pitești: Mihai Neacșu) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3