SMART KIDS 930X122

camere video

(VIDEO) JANDARMII BIG BROTHER, „LA MÂNA” LUI IONICĂ

Jandarmii Big Brother, „la mâna” lui Ionică. În ședința ordinară în plen din această săptămână a Consiliului Local Pitești, reprezentantul ALDE Ionuț Olariu a deschis subiectul viitoarei colaborări dintre Jandarmeria Argeș și Poliția Locală piteșteană cu privire la accesul jandarmilor, în timp real, la imaginile filmate de camerele de supraveghere video de pe raza municipiului. Scopul: o mai rapidă intervenție a jandarmilor în stoparea faptelor antisociale.

Citiți și: Oameni amendați cu mii de lei pentru această faptă!

Întrebat de Olariu în ce stadiu se află parafarea protocolului între Poliția Locală Pitești și Jandarmeria Argeș, primarul Cornel Ionică a afirmat că ”este în analiză”. ”Acolo unde este nevoie și punctual, le vom pune la dispoziție toate datele”, a precizat primarul, dând de înțeles că accesul jandarmilor la imagini nu va fi nelimitat.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

În perioada în care a exercitat interimar atribuțiile funcției de primar, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a semnat o aprobare pentru ca Jandarmeria Argeș să aibă acces, în timp real, la imaginile surprinse de camerele de supraveghere video stradale ale Poliției Locale Pitești.

Cu toate acestea, atât timp cât Cornel Ionică a fost suspendat din funcția de primar, directorul Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică, nu s-a grăbit să încheie protocolul de colaborare cu Jandarmeria argeșeană. Mai multe amănunte despre subiect, AICI.

Odată revenit la conducerea Primăriei, Cornel Ionică nu pare dispus la o colaborare totală cu jandarmii conduși de Gheorghe Lupescu, urmând să le ofere doar parțial, „acolo unde este nevoie și punctual”, acces la imagini. (Video: Mihai Neacșu)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90