New Profesional Consult 930 x 122

camere video

(VIDEO) JANDARMII BIG BROTHER, „LA MÂNA” LUI IONICĂ

Jandarmii Big Brother, „la mâna” lui Ionică. În ședința ordinară în plen din această săptămână a Consiliului Local Pitești, reprezentantul ALDE Ionuț Olariu a deschis subiectul viitoarei colaborări dintre Jandarmeria Argeș și Poliția Locală piteșteană cu privire la accesul jandarmilor, în timp real, la imaginile filmate de camerele de supraveghere video de pe raza municipiului. Scopul: o mai rapidă intervenție a jandarmilor în stoparea faptelor antisociale.

Citiți și: Pitesti: A căzut în stradă, dar a fost salvat de polițiști

Întrebat de Olariu în ce stadiu se află parafarea protocolului între Poliția Locală Pitești și Jandarmeria Argeș, primarul Cornel Ionică a afirmat că ”este în analiză”. ”Acolo unde este nevoie și punctual, le vom pune la dispoziție toate datele”, a precizat primarul, dând de înțeles că accesul jandarmilor la imagini nu va fi nelimitat.

Citiți și: Video – Piteşti: Şofer la plimbare cu TIR-ul prin cartier, fără acord

În perioada în care a exercitat interimar atribuțiile funcției de primar, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a semnat o aprobare pentru ca Jandarmeria Argeș să aibă acces, în timp real, la imaginile surprinse de camerele de supraveghere video stradale ale Poliției Locale Pitești.

Cu toate acestea, atât timp cât Cornel Ionică a fost suspendat din funcția de primar, directorul Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică, nu s-a grăbit să încheie protocolul de colaborare cu Jandarmeria argeșeană. Mai multe amănunte despre subiect, AICI.

Odată revenit la conducerea Primăriei, Cornel Ionică nu pare dispus la o colaborare totală cu jandarmii conduși de Gheorghe Lupescu, urmând să le ofere doar parțial, „acolo unde este nevoie și punctual”, acces la imagini. (Video: Mihai Neacșu)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441