SMART KIDS 930X122

șofer

Video – La un pas de o mare tragedie în Pitești. Imagini incredibile lângă Colegiul Odobescu!

La un pas de o mare tragedie în Pitești. Imagini incredibile lângă Colegiul Odobescu!

Citiți și: Argeș: Șofer lăsat pieton pentru 120 de zile după ce a fost prins cu 121 km/h în localitate

 

 

Citiți și: Argeș: Șofer drogat, depistat în trafic
UPDATE ORA 12.20

Şoferul a fost identificat şi amendat. „Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au efectuat verificări, după ce imaginile postate pe o reţea de socializare au fost puse la dispoziţie de către persoana care le-a realizat.

S-a stabilit că evenimentul a avut loc pe str. Vasile Pârvan din municipiul Pitești, în după-amiaza zilei de 13 martie a.c.

Poliţiştii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Suseni, care a fost sancționat contravențional, cu amendă de 580 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice. A fost aplicată și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, pentru 30 de zile. În acest context, recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație”, a transmis IPJ Argeş.

Ştirea iniţială – ora 11.40

Un șofer la un pas de o mare tragedie, în Pitești. Imagini incredibile lângă Colegiul Odobescu! Acum câteva zile, un tânăr șofer de 21 de ani din Suseni care „se grăbea” spre casă a făcut o manevră extrem de periculoasă la o trecere de pietoni din Pitești.

În timp ce toți ceilalți șoferi opriseră la culoarea roșie a semaforului de la trecerea de pietoni din dreptul Colegiului Național Alexandru Odobescu, acesta a trecut în trombă pe contrasens, fără să țină cont de faptul că pe „zebră” ar fi putut fi un elev sau un adult care cu siguranță ar fi fost pur și simplu spulberat de bolidul condus de inconștientul șofer.

Totul a fost filmat de camera de la bordul unei mașini din zonă, iar filmulețul a fost încărcat pe net. Poliția s-a autosesizat și l-a amendat cu 580 de lei pe teribilisul șofer pe care l-a lăsat și pieton pentru 30 de zile. Acesta și-a recunoscut fapta.

Sursă foto și video: Facebook/Petre Claudiu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3