EcoMoto 930×122

parcul lunca argesului

(VIDEO) PERICOL ÎN PLINĂ ZI ÎN PARCUL LUNCA ARGEȘULUI

Pericol în plină zi în parcul Lunca Argeșului. O femeie care a fost astăzi la alergat în parcul Lunca Argeșului din zona Zăvoi a Piteștiului susține că a avut parte de o întâmplare din cauza căreia a tras o sperietură zdravănă. Femeia ne spune că ar fi fost urmărită, atât ea, cât și o altă doamnă care alerga, de un bărbat care se afla în parc.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

”În timp ce alergam, o doamnă m-a atenționat că un bărbat ne-ar urmări. Inițial, am ingnorat ceea ce mi-a spus femeia. Când am vrut să mă întorc spre mașină, la intrarea în parc, m-am întâlnit cu individul respectiv. Și a doua oară am ignorat și m-am gândit că pur și simplu omul se plimbă.

Când am ajuns la mașină, era în spatele meu. Apoi a plecat vorbind la telefon. Mă urmărise până la mașină, după cum se poate observa în filmarea pe care v-am trimis-o.

Citiți și: Pitești. Vopsea specială pentru pistele de bicicletă din Parc

Mi se pare incredibil așa ceva! În plină zi să ne fie teamă să mergem în parc! Sunt oameni care se duc aici și cu copiii… Cineva trebuie să ia măsuri!”, ne scrie piteșteanca.

Ea ne transmite și imagini despre care susține că ar fi fost surprinse astăzi, în jurul orei 11, de camera amplasată pe bordul autoturismului său personal.

Vă reamintim că și dumneavostră ne puteți transmite informații sau imagini care pot deveni o știre, pe pagina de facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066. (Foto: Bărbatul despre care piteșteanca susține că ar fi urmărit-o)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3