930×122 CAPRA 5

3d

(VIDEO) PROIECT INEDIT. PITEȘTIUL VECHI, ÎN IMAGINI 3D

Proiect inedit. Piteștiul vechi, în imagini 3D. Traian Popa, o mai veche cunoștință a cititorilor noștri, tânăr pasionat de IT (AICI, amănunte), a realizat un proiect 3D în care prezintă Piteștiul anilor 1960.

Citiți și: (VIDEO EXCLUSIV) UIMITOARE SALĂ POLIVALENTĂ ÎN PITEȘTI

”Proiectul are la bază cartea „Piteștiul de altădată”, de Spiridon Cristocea, Elena Rotaru și Romeo Maschio, zeci de ore de căutari pe internet și mai multe ore de studiat poze, urmând să fie puse cap la cap pentru a-mi da seama de poziția exactă pe hartă a clădirilor care cândva constituiau centrul orașului Pitești.

Cu ajutorul descrierilor pozelor din carte, dar și cu ajutorul mai multe hărți ale Piteștiului din anii 1950-1960, am reușit să reproduc în proporție de cel puțin 85% Piteștiul vechi”, precizează Traian Popa. Proiectul, în imaginile de mai jos:

Citiți și: (VIDEO) SURPRIZĂ PENTRU PITEȘTENI. CE LI S-A PREGĂTIT

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90