NOR CURIER 930X122

permis auto

(VIDEO) SCANDALOS: CANDIDAȚII PENTRU PERMISUL AUTO, UMILIȚI

Scandalos: Candidații pentru permisul auto, umiliți.

Citiți și: Noutate majoră în schimbarea buletinului, permisului auto și pașaportului!

Cei care dau de permis în Pitești au o mare și mai veche nemulțumire: lipsa unei toalete ecologice și a unui spațiu închis și acoperit pentru vreme rea în zona stadionului ,,Nicolae Dobrin”, acolo de unde se pornește pe traseu în proba practică a examenului. Candidaţii şi-au exprimat nemulțumirea în repetate rânduri, dar fără rezultat.

https://www.youtube.com/watch?v=Bn4e7ZsCGo0

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Șoc la examenul auto! A venit băut să obțină permis!

,,Nu sunt toalete şi nu este normal. Stau aici de peste două ore, mai mult ca sigur că o să fiu nevoit să mai stau. Ce fac? Unde mă duc? Problema toaletei este cea mai gravă. Am fost şi în incinta stadionului… Sunt doar nişte amărâte de toalete și nu poţi intra de mizerie! Dar n-ai cui să-i spui, în oraşul acesta nimeni nu face nimic.

În afară de asta, avem şi noi nevoie de un loc amenajat și poate de o sticlă cu apă sau un covrig. Suntem în 2018, unde este evoluţia?”, ne declară Ionuţ Olteanu, candidat, la ora filmării, pentru obținerea permisului auto.

,,Da, chiar este nevoie de o toaletă! Este un loc în care vine foarte multă lume… Eu am fost şi iarna, atunci era şi mai greu de stat. Acum măcar s-a încălzit, dar tot este mare nevoie să se facă o toaletă.”, ne spune și Alina Mareş, care încerca pentru a doua oară să obţină permisul auto.

Mai mulţi dintre cei prezenţi la faţa locului în momentul filmării noastre au exprimat aceeaşi doleanţă.

Amenajarea unei toalete ecologice și a unui spațiu închis și acoperit (absolut necesar când condițiile meteorologice sunt nefavorabile) pentru candidații care așteaptă să susțină proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto reprezintă o banalitate în orice oraș civilizat. Nu și în Pitești. Problema este pasată dintr-o parte în alta și rămâne nerezolvată de ani și ani de zile.

Primăria Pitești spune că nu îi intră în atribuții și arată cu degetul către Prefectură: „Având în vedere că proba practică a examenului auto se organizează de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, serviciu subordonat Instituţiei Prefectului Argeş, considerăm că tot acesta trebuie să ia măsuri şi pentru asigurarea unei toalete ecologice care să deservească persoanele care participă la examen.” (amănunte, AICI).

Vom reveni asupra subiectului, cu puncte de vedere și de la conducerea Prefecturii și, respectiv, a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90