permis auto

(VIDEO) SCANDALOS: CANDIDAȚII PENTRU PERMISUL AUTO, UMILIȚI

Scandalos: Candidații pentru permisul auto, umiliți.

Citiți și: Metoda prin care îți poți recupera permisul auto luat de Poliție

Cei care dau de permis în Pitești au o mare și mai veche nemulțumire: lipsa unei toalete ecologice și a unui spațiu închis și acoperit pentru vreme rea în zona stadionului ,,Nicolae Dobrin”, acolo de unde se pornește pe traseu în proba practică a examenului. Candidaţii şi-au exprimat nemulțumirea în repetate rânduri, dar fără rezultat.

Citiți și: PREFECTUL SOARE A VENIT LA STADION SĂ RISIPEASCĂ „NORII”

,,Nu sunt toalete şi nu este normal. Stau aici de peste două ore, mai mult ca sigur că o să fiu nevoit să mai stau. Ce fac? Unde mă duc? Problema toaletei este cea mai gravă. Am fost şi în incinta stadionului… Sunt doar nişte amărâte de toalete și nu poţi intra de mizerie! Dar n-ai cui să-i spui, în oraşul acesta nimeni nu face nimic.

În afară de asta, avem şi noi nevoie de un loc amenajat și poate de o sticlă cu apă sau un covrig. Suntem în 2018, unde este evoluţia?”, ne declară Ionuţ Olteanu, candidat, la ora filmării, pentru obținerea permisului auto.

,,Da, chiar este nevoie de o toaletă! Este un loc în care vine foarte multă lume… Eu am fost şi iarna, atunci era şi mai greu de stat. Acum măcar s-a încălzit, dar tot este mare nevoie să se facă o toaletă.”, ne spune și Alina Mareş, care încerca pentru a doua oară să obţină permisul auto.

Mai mulţi dintre cei prezenţi la faţa locului în momentul filmării noastre au exprimat aceeaşi doleanţă.

Amenajarea unei toalete ecologice și a unui spațiu închis și acoperit (absolut necesar când condițiile meteorologice sunt nefavorabile) pentru candidații care așteaptă să susțină proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto reprezintă o banalitate în orice oraș civilizat. Nu și în Pitești. Problema este pasată dintr-o parte în alta și rămâne nerezolvată de ani și ani de zile.

Primăria Pitești spune că nu îi intră în atribuții și arată cu degetul către Prefectură: „Având în vedere că proba practică a examenului auto se organizează de către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, serviciu subordonat Instituţiei Prefectului Argeş, considerăm că tot acesta trebuie să ia măsuri şi pentru asigurarea unei toalete ecologice care să deservească persoanele care participă la examen.” (amănunte, AICI).

Vom reveni asupra subiectului, cu puncte de vedere și de la conducerea Prefecturii și, respectiv, a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Argeș.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441