930 x122 grota rece

arie protejată

(VIDEO) SE CAUTĂ FIRMĂ PENTRU SALVAREA PĂDURII TRIVALE

Se caută firmă pentru salvarea pădurii Trivale. La sfârșitul ședinței ordinare în plen de astăzi a Consiliului Local Pitești (foto), viceprimarul Sorin Apostoliceanu a deschis subiectul pădurii Trivale.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

În prezent, din cauza situației incerte a suprafețelor de teren, proiectul cu privire la declararea pădurii Trivale arie protejată naturală stagnează (nimic surprinzător!).

„Vom căuta o firmă care să facă un studiu pentru declararea pădurii Trivale arie protejată. Vom solicita informații de la toate organismele abilitate. Chiar și pe Legea 544/2001 (n.r. – privind liberul acces la informațiile de interes public), dacă e cazul”, a precizat Apostoliceanu.

Citiți și: Pitești. Câțiva consilieri locali trecători au decis soarta Pădurii Trivale

Mai multe amănunte despre demersurile făcute de administrația locală piteșteană pentru materializarea acestui proiect, dar mai ales despre faptul că pădurea Trivale este folosită ca o „armă” electorală, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3