930 x122 grota rece

bulevardul republicii

(VIDEO) STAȚIA DE ÎNCĂRCARE ELECTRICĂ DE LA „DAVILA” A FOST MUTATĂ

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești a mutat stația de încărcare a mașinilor electrice din parcarea de la Teatrul „Alexandru Davila”.

Citiți și: Patimile unui părinte și lacrimile unui copil la FC Argeș

Stația a fost mutată peste drum, pe bulevardul Republicii, în parcarea stradală din vecinătatea micului parc amenajat în fața Colegiului Național „I.C. Brătianu”.

Mutarea a fost necesară ca urmare a desfășurării lucrărilor de modernizare a Pieței Primăriei, lucrări care includ și parcarea de la „Davila”.

Citiți și: Pitești. Atenție, șoferi! Se va lucra pe acest bulevard din oraș

Amintim că aceasta este prima stație de încărcare a mașinilor electrice montată în Pitești, fiind pusă în funcțiune în urmă cu un an (AICI, subiectul pe larg).

Toţi utilizatorii staţiilor de încărcare amenajate de Primăria Piteşti beneficiază de încărcare şi parcare gratuite. Utilizatorii prin platforma Polyfazer se conectează la staţiile de încărcare şi văd în timp real stadiul alimentării.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90