Donaris 930 x 122

taximetrist

    Video: Taximetrist din Piteşti prins fără aparat în funcţiune, având client

    Taximetrist prins fără aparat în funcţiune, având client.

    Citiți și: Taximetrist bețiv în trafic: Momentul de-a dreptul stânjenitor când îl prinde Poliția

    În cadrul verificărilor din trafic care au avut loc azi în zona Vama Piteşti (detalii, AICI), poliţiştii au depistat un taximetrist care transporta un client, fără ca aparatul de taxare să fie pus în funcţiune.

     

    Citiți și: Video scandalos! Taximetrist rupt în bătaie de 2 bărbați!

     

    Pentru acest fapt, a fost sancţionat contravenţional cu amendă. Poliţia Argeş precizează:

    „În cursul zilei de 27 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, care acționau pe raza municipiului Pitești, au depistat un bărbat de 42 de ani, care efectua transport de persoane în regim taxi, având lampa specifică în poziția ,,Liber”. Cu ocazia verificărilor, s-a constatat că acesta transporta un client, dar nu avea în funcțiune aparatul de taxat.

    În urma celor constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 38/2009 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.”

     

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3