Donaris 930 x 122

accident zamfiresti

(VIDEO) UN DENUNȚ EXTINDE CERCETĂRILE ÎN DOSARUL ACCIDENTULUI PROVOCAT DE DANIEL CHIȚOIU

Iată că se extind cercetările la două luni de la tragedia din 26 decembrie 2019, când fostul ministru al Finanțelor Daniel Chițoiu a intrat pe contrasens cu mașina și a izbit un alt automobil.

Citiți și: Proces mare la Judecătoria Piteşti, pentru accidentul mortal al fostului ministru Daniel Chiţoiu

Este vorba de accidentul în urma căruia soții Pristavu din Pitești și-au pierdut viața (bărbatul, în vârstă de 82 de ani, a murit pe loc, iar soția lui, de 73 de ani, s-a stins la spital).

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș verifică dacă fostul vicepremier a fost favorizat în vreun fel sau nu în dosarul cu acuzații de ucidere din culpă.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: DANIEL CHIȚOIU, PUS OFICIAL SUB ÎNVINUIRE

Extinderea cercetărilor vine în urma unui denunț pe numele lui Daniel Chițoiu.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Marius Ștefan, în raport de probele care vor rezulta din actele administrate în primă fază, procurorul de caz va aprecia dacă se va impune sau nu audierea personalului medical. Iată întreaga declarație:

Amintim că Daniel Chițoiu nu s-a putut prezenta la audierile de la finalul anului 2019, invocându-se internarea sa la Terapie Intensivă, în contextul în care imaginile apărute imediat după accident l-au arătat pe secretarul general ALDE mergând fără probleme alături de polițiști (amănunte, AICI).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90