930×122 POSADA 5

remorcă

(VIDEO) UN STUDENT PITEȘTEAN A CONSTRUIT REMORCA IDEALĂ

Un student piteștean a construit remorca ideală. Corpul Central din Târgul din Vale al Universității Pitești (UPIT) a găzduit în aceste zile Salonul Inovaţiei, Cercetării şi Creativităţii Elevilor şi Studenţilor. Salonul le-a fost dedicat elevilor din învăţământul gimnazial și liceal și studenţilor Universității Pitești.

Citiți și: Decizie majoră la Universitatea din Pitești! Se schimbă TOT!

Au fost prezentate peste 400 de lucrări din 19 domenii, ca de pildă protecţia mediului, cultură și turism, ambalaj-stocaj, produse de uz casnic, construcţii şi locuinţe.

Printre participanți s-a numărat și Robert Ştefănescu. Student al UPIT în anul II la Ingineria Mediului, Robert a construit o remorcă cu suspensie independentă. Prezentată de autor ca ideală pentru munca la ţară, remorca poate fi atașată la motocultor. De asemenea, și la ATV sau automobil. Are stabilitate şi echilibru mare datorită suspensiei, greutatea distribuindu-se pe fiecare roată.

Citiți și: Negocieri cruciale la Universitatea Pitești!

Robert Ștefănescu a lucrat la remorcă peste două luni, sub îndrumarea profesorului Claudiu Şutan.

La Salonul Inovaţiei, Cercetării şi Creativităţii Elevilor şi Studenţilor, cele mai bune lucrări din fiecare ciclu de studii au fost premiate.

Juriul a fost format din prof. univ. dr. Şerban Constantin Valeca, Dan Manu (preşedintele Consiliului Judeţean Argeş), Dumitru Chirleşan (rectorul UPIT) şi Dumitru Tudosoiu (inspectorul școlar general al județului).

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90