EcoMoto 930×122

accident

(VIDEO) UPDATE: IMPACT ÎNTRE DOUĂ TIRURI, ȘOFERI RĂNIȚI

(UPDATE ORA 10:05): Și celălalt șofer a fost transportat la spital, ne informează ISU Argeș. Avea dureri și escoriații la piciorul stâng. 

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Mai multe victime

Impact violent între două TIR-uri. Două TIR-uri au fost implicate în această dimineață într-un accident de circulație pe autostrada A1 București – Pitești, la kilometrul 98, pe sensul către Capitală, pe raza comunei argeșene Căteasca (satul Cireșu).

Citiți și: Pitești. Accident în această seară lângă Business Forum, în Centru

Accidentul s-a soldat cu o persoană rănită (unul dintre șoferi), potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Coliziunea față-spate a avut loc din cauza nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers. Poliția Rutieră face cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului.

Traficul în zonă este restricționat pe prima bandă. (Sursă video și foto: ISU Argeș) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90