EcoMoto 930×122

buzoești

(VIDEO) UPDATE: INCENDIU MORTAL ÎN ARGEȘ. BĂRBAT CARBONIZAT

UPDATE: Au ars casa pe o suprafață de aproximativ 60 de mp și mobilier. „Sursa probabilă: scurtcircuit electric. Împrejurarea: aparate electrice de încălzire lăsate sub tensiune”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Acum: Incendiu mortal în Argeș. Bărbat carbonizat.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost găsit decedat, carbonizat, în urma unui incendiu izbucnit în această dimineață la o casă din comuna argeșeană Buzoești (satul Vulpești). Bărbatul era proprietarul locuinței.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Pentru stingerea incendiului, care se manifestă cu degajare mare de fum, intervin echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă de la Secția Costești. La fața locului a ajuns și un echipaj cu ambulanță SMURD. Ulterior lichidării incendiului, pompierii vor stabili și cauza izbucnirii flăcărilor. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3