SMART KIDS 930X122

avertizare meteo

Vreme neobișnuită de Florii! Frig și chiar ninsori

Anul acesta avem parte de o vreme neobișnuită de sărbătoarea Floriilor.

Citiți și: Avertizare METEO imediată! 11 județe vizate, Argeșul printre ele

Temperaturile au scăzut drastic în toată țara, iar meteorologii au anunțat chiar și ninsori.

Precipitații, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute pe tot teritoriul țării noastre.

Citiți și: Avertizare METEO de vreme rea! Harta

Administrația Națională de Meteorologie anunţă că vremea va deveni deosebit de rece în regiunile sudice, estice şi centrale.

Cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii pe arii extinse în majoritatea regiunilor. Va ploua, iar în centrul ţării şi în dealurile sudice vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Pe arii restrânse, în sud şi sud-est cantităţile de apă vor fi însemnate.

La munte va ninge, local însemnat cantitativ şi se va depune strat de zăpadă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări ziua în majoritatea regiunilor, iar noaptea în cele estice şi sud-estice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 2 -12 grade Celsius, iar cele minime între minus 3-5 grade Celsius. Spre sfârşitul intervalului, izolat în nord-vest se va produce brumă.

VREMEA LA PITEȘTI

Astăzi, la Pitești, mercurul din termometre nu va urca mai mult de 7 grade Celsius. Precipitațiile vor fi însemnate cantitativ, iar vântul, de asemenea, nu va lipsi din peisaj.

Temperaturile minime se vor situa între 0 – 2 grade Celsius.

Abia de joi, 21 aprilie, temperaturile vor crește și vor atinge valori de 17 – 20 de grade.

Foto descriptiv: Antena 3

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90