930×122 CAPRA 5

economice

mita_catuse

ALARMANT! NUMĂRUL INFRACŢIUNILOR ECONOMICO-FINANCIARE A CRESCUT MASIV ÎN ARGEȘ!

Pe parcursul primelor 6 luni ale acestui an Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş a fost sesizat cu privire la comiterea a 1.961 de infracţiuni de natură economico-financiară.

Citiți și: Pedepse dure: nimeni nu mai scapă!

A fost dispusă începerea urmăririi penale în 3.824 de cazuri. Infracţiunile economico-financiare constatate au înregistrat o creştere cu 2.558 de cazuri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce reprezintă un plus de peste 202%!

Activităţile de cercetare în domeniul combaterii evaziunii fiscale s-au materializat în dispunerea începerii urmăririi penale pentru 152 de fapte de evaziune fiscală (+166%), în efectuarea a 87 de percheziţii domiciliare şi indisponibilizarea, sub coordonarea procurorilor, a unor bunuri în valoare de 3.851.880 de lei. De asemenea, au fost recuperate sume de bani în cuantum de 418.550 de lei. Patru persoane au fost reţinute pentru astfel de fapte.

Citiți și: LEGE ÎNĂSPRITĂ PENTRU AUTORII UNOR GRAVE INFRACŢIUNI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3