EcoMoto 930×122

arbori

padure_taiata

19 INDIVIZI ACUZAȚI DE TĂIERE ILEGALĂ DE ARBORI, LA POLIȚIE

Peste 200 de m.c. de material lemnos şi 10 motofierăstraie au fost ridicate de poliţiştii din Argeş în urma celor 19 percheziţii făcute astăzi la locuinţele din comuna Bârla ale mai multor persoane bănuite de tăiere şi furt de arbori. De asemenea, la domiciliul unei persoane poliţiştii au descoperit 880 de petarde din clasa a II-a, materiale pirotehnice a căror deţinere este interzisă. 19 persoane au fost conduse pentru audieri la sediul din Pitești al Poliției argeșene.

Citiți și: Mesajul care dă curaj: „Voi sunteți viitorul!”

Din cercetări a reieşit faptul că în cursul acestui an persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal şi sustras arbori din fondul forestier naţional din Bârla, de pe o suprafaţă forestieră de 7 hectare.

La acţiunea desfășurată sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti au participat 50 de polițiști şi 20 de ingineri silvici din cadrul Direcţiei Silvice Argeş. (Foto: Arhivă)

Citiți și: 67 de percheziții majore! Grup infracțional organizat – în Argeș și mai multe județe

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90