Kaia 930 x 120

cinema trivale

„DOAR CU BULETINUL LA PARIS”, PROIECȚIE DE GALĂ LA CINEMA TRIVALE

Regizorul filmelor „Cel mai iubit dintre pământeni”, „Ticăloșii” și „Cei care plătesc cu viața” revine cu o nouă producție despre România actuală, despre resemnare, speranță și haz de necaz. Șerban Marinescu a realizat o satiră la adresa societății românești, țesută în jurul unui profesor modest de limba franceză care toata viața a visat să vadă Parisul.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Într-o țară a respectului pentru valoare, în care lozinca “La vremuri noi, tot noi!” nu are fundament, unde politicienii au experiența vieții reale, iar pensionarii înțeleg cu adevărat ce s-a câștigat în ’89, într-o țară în care democrația este trăită ca în Vest, cu Poliția mereu la datorie și în care speranța abia mai trăiește, “Doar cu buletinul la Paris” vine să întărească exact contrariul! Realitatea lovește nemilos în visul celui naiv, iar oamenii onești constată că “am ajuns la mâna mitocanilor”. Suntem nevoiți întotdeauna… “s-o luăm de la capăt”.

Filmul îi are în distribuție pe Mircea Diaconu, Dorel Vișan, Răzvan Vasilescu, Cecilia Bârbora, Ioan Sapdaru, Rodica Lazăr, Adrian Titieni, Valentin Popescu, Florin Zamfirescu, Mihaela Sârbu, Nicodim Ungureanu, Nicolae Urs, Florin Petrescu, Toma Cuzin, Costel Cașcaval, Maria Junghietu, Anca Sigartău, Petre Cătălin Fumuru, Tudor Platon, Sorin Gociu, Alexandru Golis și Gabriel Mușat.

Citiți și: PITEŞTEANUL ŞERBAN MARINESCU REVINE ACASĂ

După cum deja v-am informat, “Doar cu buletinul la Paris” va avea o proiecție de gală și la Cinema Trivale din Pitești. Evenimentul este programat pentru duminică, 17 mai, de la ora 18:30, în prezența regizorului Șerban Marinescu și a actorilor Dorel Vișan și Mircea Diaconu.

Biletele au fost deja puse în vânzare. Rezervări se pot face pe site-ul cinematografului, la adresa http://www.cinematrivale.ro/, pe e-mail, la office@cinematrivale.ro, sau la numerele de telefon 1733 (Orange, Vodafone sau Cosmote), 0374.341.733 și 0374.472.828/29.

Iată programul complet al turneului național de promovare a filmului “Doar cu buletinul la Paris”:

12 mai – Cluj Napoca, Cinema “Florin Piersic”, ora 20

15 mai – Târgoviște, Teatrul “Tony Bulandra”, orele 17 și 19:30

16 mai – Râmnicu Vâlcea, Cinema “Geo Saizescu”

17 mai – Pitești, Cinema Trivale, ora 18:30

19 mai – Brașov, Centrul Cultural Reduta

20 mai – București, Muzeul Țăranului Român

21 mai – București, Muzeul Țăranului Român

22 mai – București, premiera oficială la Cinema Studio, ora 19

29 mai – Teatrul din Constanța. (Foto: Facebook Cinema Trivale)

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90