New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

AUTOBUZE CU DOTĂRI DE ULTIMĂ GENERAȚIE ÎN CLUJ. ÎN PITEȘTI CÂND VOM AVEA?

Autobuze cu dotări de ultimă generație în Cluj. În Pitești când vom avea? În municipiul Cluj-Napoca au fost puse în circulație 15 noi autobuze. Mijloacele de transport în comun au, potrivit presei clujene, dotări de ultimă generație.

Citiți și: ȘANTIER PE DUMBRAVEI. PRIMĂRIA: SE VA LUCRA NOAPTEA

Astfel, noile autobuze sunt dotate cu Wi-Fi, camere video la interior și exterior și cu un sistem audio de informare a nevăzătorilor aflați în stații.

În timp ce alte municipii din țară se dezvoltă și din acest punct de vedere, pe traseele din Pitești nici vorbă de astfel de autobuze moderne! Chiar dacă noi sau relativ noi, autobuzele municipalității piteștene nu pot rivaliza cu autobuzele municipalității clujene: nu au dotări de ultimă generație.

Citiți și: (VIDEO) BĂTAIE DE JOC! VESTE PROASTĂ PENTRU PITEȘTENII DIN TRIVALE

Amintim și starea deplorabilă a stațiilor Publitrans (detalii AICI), stații care, totuși, promite de ceva timp Primăria condusă de Cornel Ionică, vor fi modernizate (amănunte, AICI). Sperăm că nu la Paștele cailor!

Până când lucrurile se vor pune în mișcare (și) în Pitești (dacă se vor pune!), ne rămâne să privim cu regret cum în alte orașe administrația locală își face treaba. Vă reamintim că nu numai municipiul Cluj-Napoca este un exemplu pozitiv. Și Oradea s-a dezvoltat substanțial (imagini și amănunte, AICI).

Posada 555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066