EcoMoto 930×122

autostrada pitesti-sibiu

GRINDEANU, ANUNȚ DESPRE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU

Grindeanu, anunț despre autostrada Pitești-Sibiu.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Aflat astăzi în vizită la uzina Automobile Dacia din Mioveni, prim-ministrul Sorin Grindeanu a vorbit și despre proiectul autostrăzii Pitești-Sibiu, dar și despre Pitești-Craiova: „În iunie vor fi ridicate pe SEAP (n.r. – Sistemul Electronic de Achiziții Publice) pentru licitație loturile 1 și 5 de la autostrada Pitești-Sibiu (…) În iunie se va ridica pe SEAP, deci spre licitație, Pitești-Craiova.

În iulie, pe final, din estimările pe care le avem, vom reuși să mai trimitem spre procedură de licitație, deci pe SEAP, un al treilea lot (…) Primele două loturi înseamnă aproximativ 45 de kilometri.”, a declarat premierul.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

În ceea ce privește autostrada Pitești-Sibiu, Sorin Grindeanu a reiterat practic cele anunțate în urmă cu doar câteva zile de către directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă: „Avem toate speranţele că în luna iunie vom demara procedura de proiectare şi de execuţie pentru secţiunile 1 şi 5. Aici vorbim despre secţiunea de la Boiţa la Sibiu şi de la Curtea de Argeş la Piteşti, în total 45 de kilometri.

Sunt secţiuni funcţionale care au asigurate descărcările aferente.

Proiectul Piteşti-Sibiu este prioritatea zero. Ne propunem ca undeva în luna iulie să demarăm procedura şi pentru lotul 4 de proiectare şi execuţie. Ulterior, să avansăm, în funcţie de rezultate din august să avem nişte termene şi pentru loturile 2 şi 3.” (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90