New Profesional Consult 930 x 122

blocuri

SCANDAL ÎN PITEȘTI! E „RĂZBOI” LA BLOC

Scandal în Pitești! E „război” la bloc. Închirierea locurilor de parcare de la blocuri este un proces continuu în Piteşti, dar în anumite zone s-au iscat scandaluri între locatari din acest motiv.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Unii se ceartă pentru cele mai bune locuri (în accepţiunea lor). Alţii se revoltă că la blocurile lor nu se dau locuri cu taxă pentru locatari. În alte zone se doreşte amenajarea de noi parcări, dar terenurile sunt private şi acest lucru nu se poate. Primăria susţine că alocarea locurilor de parcare cu taxă se face numai la blocurile la care numărul maşinilor nu este mai mare decât cel al parcajelor, dar unii cetăţeni pur şi simplu refuză să înţeleagă acest lucru.

O altă categorie de nemulţumiţi sunt locatarii din zona reabilitată cu bani europeni (proiectul de regenerare urbană). Parcările de la aceste blocuri nu pot fi închiriate pe o perioadă de 5 ani de la data implementării proiectului, deoarece aşa impun normele europene. Şi de aici până la vociferări nu este decât un pas.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

O soluţie propusă de unii piteșteni – neagreată de Primărie – este alocarea gratuită de locuri de parcare în zonele reabilitate cu fonduri europene. În acest fel, însă, s-ar crea discrepanţe între cetăţeni, deoarece unii ar plăti, iar alţii nu pentru acelaşi serviciu.

Municipalitatea îi îndeamnă pe locatari să aibă răbdare şi anunţă că are în program investiţii pentru extinderea locurilor de parcare. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90