SMART KIDS 930X122

dacia

DACIA, CRITICATĂ DE PRESA FRANCEZĂ

Dacia, criticată de presa franceză. Presa din Franța face o comparație între mărcile low cost ale celor de la Renault (Dacia) și Volkswagen (Skoda), titrează m.ziare.com. Spre deosebire de cei de la Skoda, Dacia nu a reușit să aibă un succes considerabil, potrivit presei franceze.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

Motivul? Dacia a folosit doar platformele vechi ale celor de la Renault, în schimb Skoda nu a mai acceptat acest lucru în ceea ce privește compania mamă, Volkswagen. De aici a rezultat și succesul mărcii Skoda, considerată model low cost al grupului.

„Prețurile au crescut și rivalizează acum cu Volkswagen. Ca o comparație, o Skoda Octavia are același preț ca un Volkswagen Golf. Asta pentru că Skoda nu a acceptat platformele vechi de la Volkswagen, cum face Renault cu Dacia, ci se folosește de cele noi.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

În prezent, Skoda nu are nimic în comun cu modelul low cost al celor de la Renault, Dacia. Grupul german a realizat rapid că nu poți să faci bani dacă nu crești prețurile.”, scrie presa franceză, conform sursei citate.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA