EcoMoto 930×122

dacia

CARAVANĂ SPECTACULOASĂ ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Caravană spectaculoasă în Piața Primăriei. În contextul demersurilor pentru promovarea turismului românesc în Polonia, Ambasada României la Varșovia, alături de Camera Bilaterală de Comerț și Industrie Polono-Română și Uniunea Națională a Patronatelor din România, lansează în vara acestui an proiectul „GO Romania!”.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„GO Romania!” presupune refacerea simbolică a itinerariului parcurs de turiștii polonezi spre litoralul românesc al Mării Negre în anii ’70-’80 ai secolului trecut, sub forma unei caravane auto formată din 20 de mașini Dacia (modele 1100, 1300 și 1310) și Polski Fiat.

Evenimentul are loc în perioada 26 iunie – 9 iulie 2017 și aduce împreună două asociații: una care reunește iubitorii din Polonia ai vechilor autoturisme românești Dacia (asociația „Drum bun” din Cracovia) și o alta, Polski Fiat (Stowarzyszenie Miłośników Fiata 125p).

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Pe parcursul a două săptămâni, caravana străbate teritoriul României pe ruta Satu-Mare/Negrești Oaș – Cluj-Napoca – Hunedoara – Târgu Jiu – Pitești – București și retur, prin Curtea de Argeș – Sibiu – Oradea.

Caravana va ajunge în Piața Primăriei din centrul Piteștiului duminică, 2 iulie 2017, la ora 16. 

„GO Romania!” este dedicat bunelor relații polono-române, promovării litoralului românesc în Polonia, pasionaților de autovehicule de epocă, precum și celor care îndrăgesc istoria și cultura Poloniei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90