RENAULT, MUTARE URIAȘĂ ÎN ROMÂNIA | ePitesti
Comdata 930 x 122

dacia

RENAULT, MUTARE URIAȘĂ ÎN ROMÂNIA

Renault, mutare uriașă în România. A fost desemnat managerul de proiect pentru viitorul nou sediu al Groupe Renault Romania, sediu care se construiește în București.

Citiți și: EXCLUSIV! E MARE FIERBERE LA DACIA. SE ANUNȚĂ PROTESTE

Manager de proiect a fost aleasă compania imobilară JLL România. Alegerea a fost făcută de Globalworth şi Elgan Group, care dezvoltă acest proiect.

Compania va presta servicii de dirigenție de șantier, de verificare a regulilor de siguranță pe șantier, de management de proiect și de cost management.

Citiți și: DRAGNEA ȘI TĂRICEANU, FĂCUȚI ZOB: “VIZITA LA DACIA, IMPERTINENȚĂ MAXIMĂ!”

Cu sucursale în 80 de țări, inclusiv în țara noastră, JLL este o companie globală specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor destinate domeniului imobiliar. Compania își are originea în Londra.

Amintim că la sfârșitul lunii trecute au început lucrările la fundaţia viitorului nou sediu din București al Groupe Renault România. Clădirea se va numi Renault Bucharest Connected (RBC).

Este pentru prima dată de la venirea Groupe Renault (proprietarul uzinei Automobile Dacia din Mioveni – Argeș) în România când compania va muta într-un singur spaţiu toate activităţile sale situate în Bucureşti (design, inginerie, servicii de business, comerţ şi alte funcţii suport). Subiectul pe larg, AICI.

Nisan 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066