New Profesional Consult 930 x 122

dacia

S-A DECIS! CRESC SALARIILE LA DACIA

Cresc salariile la Dacia. În urmă cu puţin timp s-au încheiat negocierile dintre sindicat şi conducerea uzinei Automobile Dacia din Mioveni pentru semnarea contractului colectiv de muncă pentru anul 2017. Au fost negocieri pe ultima sută de metri, după ce concilierea de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş eșuase şi sindicaliştii se pregăteau de grevă.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

„Am ajuns la un acord aş spune satisfăcător. Am semnat un acord prin care salariile cresc cu 200 de lei brut. De asemenea, valoarea tichetelor de masă va fi majorată în două tranşe, de la 9,5 lei cât este în prezent, la 12 lei și, respectiv, la 15 lei la toamnă.

În plus, fiecare angajat va avea în luna mai o primă de rezultat de 1.450 de lei brut, iar în această lună va mai beneficia şi de o primă de 240 de lei. Greva a fost astfel evitată.”, ne-a declarat Ion Iordache, vicelider al sindicatului de la uzina Automobile Dacia din Mioveni.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Amintim că negocierile se blocaseră la o ofertă din partea administrației de creștere cu 120 de lei brut a salariilor, în timp ce sindicatul cerea o majorare de 450 de lei brut.

Anunțul făcut și de administrația de la Automobile Dacia, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90