New Profesional Consult 930 x 122

calea bucuresti

NESIMŢIRE! UITE ÎN CE HAL SE LUCREAZĂ ÎN ZONA CALEA BUCUREŞTI!

Lucrările de regenerare urbană din Piteşti continuă, dar există probleme în ceea ce priveşte modul în care muncitorii îşi fac treaba.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Sunt destule momentele în care ei stau degeaba, dar mai rău este că lasă multă mizerie în urma lor. Este de neînţeles cum de molozul şi pământul rezultat din spargerea vechilor trotuare sunt depozitate lângă rampele de gunoi, în loc să fie transportate direct în zone special amenajate. O astfel de situaţie am întâlnit în zona Calea Bucureşti, mai precis lângă rampa de gunoi de pe strada „Pictor Nicolae Grigorescu”, vizavi de oficiul poştal din cartier. Imaginea este dezolantă şi în contrast cu noile trotuare şi parcări amenajate în zonă.

Realizate cu fonduri europene, lucrările de regenerare urbană din Piteşti vizează reabilitarea a 40 de hectare de străzi, alei, trotuare, parcări şi spaţii verzi, iar până acum au stârnit nemulţumirea multor locatari din cauza tăierii unor arbori şi a faptului că este mizerie. Autorităţile promit, însă, că Piteştiul va arăta mult mai bine după aceste lucrări.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90