930 x122 grota rece

băuți

POLIŢIA, ÎN ALERTĂ: PERICOL LA VOLAN!

Poliţia, în alertă: pericol la volan! În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au dat 262 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 67.963 de lei, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 31 de permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Mai mulţi şoferi au fost prinşi băuţi la volan. De exemplu, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 51 de ani, din municipiul Piteşti, care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.  

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au depistat un bărbat de 39 de ani, din comuna Coşeşti, care conducea un autoturism pe raza oraşului Mioveni aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Bărbatul a fost condus la Spitalul „Sf. Spiridon” Mioveni unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în această cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90