930×122 CAPRA 5

baschet

AZI TOATE DRUMURILE DUC LA SALA SPORTURILOR! VINE STEAUA!

BCM U Pitești dispută în această seară un nou joc în Liga Națională de baschet masculin. Elevii lui Hristu Șapera vor întâlni Steaua CSM Eximbank. Partida este programată să aibă loc în Sala Sporturilor Trivale, cu începere de la ora 18.

Citiți și: Meci decisiv la Pitești Arena! Nu rata!

Înaintea meciului de astăzi BCM U se află pe locul 9 în clasamentul Ligii, cu 25 de puncte, iar Steaua – pe locul 11, cu 22 de puncte.

Piteștenii au moralul ridicat după cele două victorii consecutive, cu CSU Asesoft Ploiești (pe teren propriu) și cu BC Mureș Târgu Mureș (în deplasare). Amintim că BCM U a câștigat etapa trecută în fața mureșenilor la capătul unei partide spectaculoase, după prelungiri. Scorul final a fost 105-98 pentru piteșteni. Având în vedere evoluțiile excelente din ultima perioadă ale piteștenilor și numele adversarului, este de așteptat ca Sala Sporturilor Trivale să fie astăzi plină.

Citiți și: Senzație! Va fi spectacol mâine în Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3