EcoMoto 930×122

lps

CA LA NEBUNI! LICEU SPORTIV FĂRĂ SALĂ DE SPORT

Ca la nebuni! Liceu sportiv fără sală de sport. Șefii municipalității Piteşti şi ai Inspectoratului Şcolar Argeş spun că au un proiect de îmbunătăţire a activităţii Liceului cu Program Sportiv (LPS), liceu care pe 1 septembrie anul acesta s-a mutat în sediul fostului Liceu CFR de lângă stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Investiție majoră la un important liceu din Pitești!

Marea și rușinoasa problemă este că LPS nu are în prezent o sală de sport proprie (!!!), orele de curs desfăşurându-se în diverse săli de sport din oraş.

„Pentru anul 2017 avem în vedere, alături de Consiliul Local Pitești, reabilitarea căminului (pe care îl vom face campus sportiv) și a cantinei, dar şi construirea unei săli de sport proprii. Sunt primul interesat de acest lucru, având în vedere formarea mea profesională.”, declară pentru ePitești Dumitru Tudosoiu, inspectorul şcolar general al judeţului Argeş, profesor de sport. Domnule Tudosoiu, vom urmări subiectul! Este incredibil ca un liceu SPORTIV să nu aibă sală de sport! Vom vedea dacă Inspectoratul Școlar și Primăria Pitești vor concretiza sau nu proiectul de care vorbește Tudosoiu.

Citiți și: O NOUĂ INVESTIȚIE LA LICEUL CU PROGRAM SPORTIV

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90