EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT. IMPACT PE CONTRASENS

Accident. Impact pe contrasens. Un accident de circulaţie s-a produs aseară târziu pe strada Negru Vodă din zona de nord a Piteştiului. În accident au fost implicate două autoturisme: un BMW (condus de un piteştean în vârstă de 22 de ani) şi un Volkswagen Golf (la volanul căruia se afla tot un piteştean, tot de 22 de ani).

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Conducând dinspre Bascov către Centrul Piteştiului, şoferul autoturismului BMW ar fi pierdut controlul asupra volanului. Maşina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul Volkswagen, care ar fi circulat regulamentar.

O femeie (în vârstă de 21 de ani, din comuna Bascov) de pe locul din dreapta faţă din Volkswagen a fost rănită, dar nu grav, iar cele două maşini, avariate.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Accidentul ar fi avut loc din cauza vitezei cu care circula şoferul maşinii BMW, viteză neadaptată la carosabilul umed ca urmare a ploii. Cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice. Cazul a fost instrumentat de poliţiştii de la Biroul Rutier Piteşti. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90