ACCIDENT ÎN PITEȘTI | ePitesti
Jupiter 930 x 122

accident

ACCIDENT ÎN PITEȘTI

Accident în Pitești. Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 14, la intersecția străzilor Crinului și Gheorghe Șincai, în zona Bazinului Olimpic. Au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat un echipaj medical cu ambulanță SMURD și un altul de Poliție Rutieră.

Citiți și: ACCIDENT: IMPACT VIOLENT. PITEȘTENI RĂNIȚI

Șoferul unui Logan (în vârstă de 49 de ani, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, din orașul Ștefănești) care conducea dinspre strada Crinului nu a acordat prioritate de trecere. În coliziune cu Loganul a intrat un Opel care circula regulamentar dinspre Podul Viilor către Rectoratul Universității Pitești. Autoturismul Opel era condus de un bărbat de 22 de ani din orașul Topoloveni.

Cei doi șoferi și un pasager (un bărbat) în vârstă de 21 de ani din Opel au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență. Aveau contuzie toracică, contuzie cervicală și escoriații, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș. Polițiștii i-au făcut șoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

Citiți și: BASCOV: ACCIDENT, MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

Jupiter 555×222
Posada 570×90