930 x122 grota rece

accident

ARGEŞ: ACCIDENT. MAŞINĂ RĂSTURNATĂ

UPDATE: Vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului răsturnat. Şoferul ar fi ieşit cu autoturismul dintr-o coloană de maşini şi ar fi vrut să vireze la stânga către o parcare. Nu s-ar fi asigurat, însă, şi a intrat în coliziune cu un autobuz care tocmai depăşise regulamentar coloana de autovehicule. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Conducătorul auto vinovat (născut în anul 1980, din Stâlpeni) a fost rănit. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, şoferul prezenta suspiciune de fractură la mâna stângă şi la coloana cervicală şi dureri la nivelul toracelui. Un echipaj SMURD i-a acordat îngrijiri medicale și l-a transportat cu ambulanţa la spital.

În autobuz erau angajaţi de la Automobile Dacia din Mioveni, autobuzul circulând dinspre comuna Mihăeşti către uzina din Mioveni. Niciunul nu a fost rănit. La volanul autobuzului se afla un bărbat născut în 1963, din comuna Schitu Goleşti.

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

Argeş: Accident. Maşină răsturnată. Un accident de circulaţie s-a produs în urmă cu puţin timp în judeţul Argeş, pe DN 73 Piteşti – Câmpulung Muscel, pe raza comunei Stâlpeni. Şoferul unui autoturism Dacia 1310 ar fi pierdut controlul asupra volanului. Maşina s-a răsturnat pe o parte, în şanţul de pe marginea drumului.

Vom reveni cu amănunte despre împrejurările în care a avut loc accidentul. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Piteşti)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90