Donaris 930 x 122

anaf

FISCUL ARGEȘEAN FACE ȘEDINȚĂ

Fiscul argeșean face ședință.

Citiți și: ACCIDENT GRAV. INTERVINE DESCARCERAREA

Miercuri, 18 aprilie 2018, de la ora 12, contribuabilii din municipiul Curtea de Arges și comunele învecinate vor putea participa la o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale pentru 2017 la unitaţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice.

Întâlnirea cu specialiștii Fiscului va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Curtea de Argeș, situată pe bulevardul Basarabilor, la nr. 99.

Citiți și: ANAF: NOU MARCAJ LA ȚIGĂRI

La întâlnire vor fi prezentate și calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii aprilie 2018 și serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual). De asemenea, ședința va include și o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/consultări pe marginea subiectelor abordate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Biroul de Credite
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066