NOR CURIER 930X122

anaf

FISCUL ARGEȘEAN FACE ȘEDINȚĂ

Fiscul argeșean face ședință.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Miercuri, 18 aprilie 2018, de la ora 12, contribuabilii din municipiul Curtea de Arges și comunele învecinate vor putea participa la o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale pentru 2017 la unitaţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice.

Întâlnirea cu specialiștii Fiscului va avea loc în sala de şedinţe a Primăriei Curtea de Argeș, situată pe bulevardul Basarabilor, la nr. 99.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

La întâlnire vor fi prezentate și calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii aprilie 2018 și serviciile oferite de ANAF (spaţiul privat virtual). De asemenea, ședința va include și o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/consultări pe marginea subiectelor abordate.

Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90