New Profesional Consult 930 x 122

caniculă

ULTIMA ORĂ! CE NE PREGĂTEȘTE VREMEA ÎN ARGEȘ

Vremea va continua să se încălzească și în județul Argeș, urmând ca local să devină chiar caniculară la începutul săptămânii viitoare.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Mâine, 10 iulie 2017, vremea în Argeș va fi călduroasă, cu o temperatură maximă diurnă în jurul valorii de 34 de grade Celsius, informează meteorologii.

Este posibil să avem din nou disconfort termic: indicele temperatură-umezeală ( ITU) ar putea depăși uşor pragul critic de 80 de unităţi.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

În noaptea de luni spre marți, minima termică nocturnă se va situa între 18 și 20 de grade.

Marți, 11 iulie 2017, maxima zilei se va păstra la valoarea de 34 de grade Celsius, în timp ce minima nocturnă (din noaptea de marți spre miercuri) va fi între 14 și 24 de grade.

Numai pe arii restrânse, mai ales în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, local vor fi posibile averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și căderi de grindină.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3