930 x122 grota rece

accident

(VIDEO) ACCIDENT LIVE. PIETON LOVIT DE MAŞINĂ

UPDATE: Biroul de Presă al Poliţiei Argeş informează că pietonul (în vârstă de 36 de ani, din comuna Poiana Lacului) a traversat strada neregulamentar, pe culoarea roşie a semaforului (verde pentru autovehicule). În acelaşi timp, potrivit sursei citate, autoturismul Logan nu era încadrat corespunzător pe banda de mers înainte, iar şoferul ar fi trebuit să vireze obligatoriu la dreapta. Nici pietonul şi nici şoferul nu consumaseră băuturi alcoolice. 

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Pietonul a fost rănit uşor, precizează Biroul de Presă al Poliţiei argeşene. Poliţiştii rutieri i-au făcut şoferului (în vârstă de 49 de ani, din Piteşti) dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă. 

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Accident live. Pieton lovit de maşină. Astăzi, cu puţin timp în urmă, un bărbat a fost lovit de un autoturism Dacia Logan în dreptul Poştei vechi din centrul Piteştiului, de pe bulevardul Republicii. Pietonul a fost luat pe capota maşinii şi trântit pe asfalt.

În imaginile surprinse în direct se poate observa cum bărbatul traversează strada în fugă la doi paşi de trecerea de pietoni din zonă. Imediat după impact victima s-a ridicat, năucită, în picioare. Poliţiştii rutieri fac măsurători la faţa locului. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3