Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT. IMPLICATĂ, O ȘOFERIȚĂ

UPDATE: În accident a fost implicată o singură mașină, un Renault Megane, la volanul căreia se afla o șoferiță în vârstă de 43 de ani din comuna argeșeană Dragoslavele. Într-o curbă la dreapta, femeia a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-o râpă.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Deși la fața locului s-a deplasat și un echipaj de urgență cu o autospecială cu modul de descarcerare, nu a fost nevoie de intervenția acestuia. Femeia a suferit răni superficiale, ieșind singură din autoturism. Nu a fost nevoie de spitalizare. Polițiștii rutieri vor stabili cauza accidentului.

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 73, în zona Câmpulung Muscel, la urcarea către Mateiaș. O persoană ar fi încarcerată. Vom reveni cu detalii. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș: Șofer de 72 de ani, beat criță la volan, s-a izbit violent de gard

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3