Donaris 930 x 122

accident

ACUM: ACCIDENT GRAV ÎN ALBOTA

UPDATE 3: Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în accident au fost rănite două persoane: un bărbat în vârstă de 39 de ani (cu dureri toracice) și o femeie de 31 de ani (cu dureri la coloana cervicală și arsuri la față în urma declanșării sistemului AIRBAG). Victimele au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Nu a fost nevoie de intervenția Descarcerării. La locul accidentului a acționat și un echipaj de pompieri, pentru că existau scurgeri de lichide combustibile.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Conducând dinspre Slatina către Pitești, șoferul autoturismului Cielo a pierdut într-o curbă la dreapta controlul asupra volanului pentru că nu a adaptat viteza, conform Poliției argeșene. Mașina a intrat pe contrasens în coliziune cu Opel-ul. 

UPDATE 2: În jurul orei 9:10 circulația a fost reluată în condiții normale, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

UPDATE 1: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația auto pe DN 65 Pitești – Slatina este oprită pe ambele sensuri la km 106, în zona localității argeșene Albota. Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Acum: accident grav în Albota. Cu puține minute în urmă, un accident de circulație s-a produs pe DN 65, pe raza comunei argeșene Albota, în satul Cerbu, într-o curbă. Potrivit primelor informații, au fost implicate două autoturisme (un Cielo și un Opel Zafira) și sunt persoane rănite. La fața locului a fost trimis și un echipaj cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș. Traficul rutier în zonă este blocat. Vom reveni cu amănunte. (Foto: Facebook Info Trafic Pitești)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90