EcoMoto 930×122

autobuze

EXCLUSIV! NOILE AUTOBUZE DIN PITEȘTI AU AER CONDIȚIONAT ȘI CAMERE VIDEO

După cum v-am informat, din luna iunie a acestui an în Piteşti vor circula autobuze noi, produse de firma poloneză Solaris, care vor intra în parcul auto al societății Publitrans. Cele 70 de autobuze poloneze vor înlocui autobuzele firmelor private Girexim şi CNCD. Autobuzele sunt cumpărate cu un credit de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Potrivit directorului general de la Publitrans, Manuel Rotaru, noile mijloace de transport sunt dotate cu un motor care respectă normele de poluare Euro 6. Acestea sunt autobuze speciale pentru transportul urban şi au fiecare o capacitate de câte 100 de locuri. Lungimea unui autobuz polonez este de 12 metri, iar podeaua e coborâtă la o distanţă de doar 330 de mm de sol, ceea ce asigură un acces facil (nu au scări). De asemenea, sunt dotate şi cu echipamente pentru accesul persoanelor cu handicap.

În plus, autobuzele din Polonia au cabină specială pentru şofer, agregat suplimentar de încălzire pentru motor, aer condiţionat, afişaj electronic şi camere video (pentru supraveghere în interior).

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Amintim că primele dintre cele 70 de autobuze Solaris vor ajunge în Piteşti în luna martie, iar ultimele, până cel târziu pe 24 mai. (Foto: lupamea.ro – autobuze poloneze Solaris cumpărate recent de Primăria Craiova)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • dic spune:

    Bine ca au cabina pentru sofer! vara la el o sa fie racoare iar noi vom fierbe ca si pana acum, iarna soferul va sta in sacou iar pasagerii vor avea turturi la gura! Meritam cel mai scump bilet din tara! Felicitari!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3