New Profesional Consult 930 x 122

accident

ATENȚIE PĂRINȚI! UN ALT COPIL, LOVIT DE MAȘINĂ! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN GĂVANA!

Un alt accident rutier căruia i-a căzut victimă un copil a avut loc în Pitești. Potrivit Poliției Argeș, și de această dată, ca în multe alte cazuri, copilul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Accidentul s-a produs pe strada Alunului, din Găvana II.

Citiți și: Informații esențiale pentru toți șoferii!

Este vorba despre o fetiță în vârstă de 11 ani, care a fost lovită de un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din comuna Moșoaia. Fetița a fost rănită. Conform sursei precizate, conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Având în vedere că numărul accidentelor de acest fel este îngrijorător de mare, le recomandăm din nou părinților să-și supravegheze atent copiii și să îi învețe că strada trebuie obligatoriu traversată pe „zebră”, pe culoarea verde a semaforului și cu o asigurare prealabilă.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3