NOR CURIER 930X122

1 decembrie

ATENȚIE, ȘOFERI! STRĂZI ÎNCHISE ÎN PITEȘTI

Cu puțin timp în urmă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunțat că, în vederea desfășurării în condiţii de siguranţă a antrenamentelor pentru defilarea care va avea loc cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în perioada următoare vor fi instituite restricţii temporare de trafic în Piteşti, după cum urmează:

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Marţi, 24 noiembrie, în intervalul orar 9:45 – 11:45, circulaţia rutieră va fi interzisă pe străzile Stadionului şi Nicolae Dobrin, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Smeurei şi intersecţia cu strada Războieni

Joi, 26 noiembrie, în intervalul orar 10:15 – 11:15, circulaţia rutieră va fi interzisă pe străzile Calea Craiovei şi Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu bulevardul Republicii şi intersecţia cu bulevardul I.C. Brătianu

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Marţi, 1 decembrie, în intervalul orar 11:30 – 13:30, circulaţia rutieră va fi interzisă pe străzile Calea Craiovei şi Unirii, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu bulevardul Republicii şi intersecţia cu bulevardul I.C. Brătianu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş le solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în zonă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90