NOR CURIER 930X122

campulung

CÂMPULUNG: O FEMEIE S-A TREZIT NOAPTEA CU POMPIERII ÎN CASĂ

Există cazuri în care pompierii argeșeni sunt puși în situația să intervină în urma unor sesizări care în „teren” se dovedesc fie false, fie total neîntemeiate.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Un astfel de caz s-a consumat noaptea trecută, de joi spre vineri, în Câmpulung Muscel. În jurul orei 1:40 un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din localitate s-a deplasat la un bloc de pe strada Căpitan Becleanu. Pompierii fuseseră anunțați la numărul de telefon de urgență 112 că o femeie nu mai răspunde de ceva vreme la ușă. Vecinii s-au alertat, temându-se să nu i se fi întâmplat ceva rău.

Odată ajunși la fața locului, pompierii au forțat și deblocat pe exterior ușa apartamentului. Surpriză, însă! La pătrunderea în locuință pompierii au constatat că proprietara… dormea. Femeia s-a ales cu o sperietură zdravănă, iar pompierii cu un drum făcut degeaba și combustibil la autospecială consumat fără rost.

Citiți și: Încă un accident! O femeie este rănită, trei mașini – lovite!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90