EcoMoto 930×122

Arges

COD GALBEN DE NINSORI

Cu puțin timp în urmă Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cod galben de ninsori, cu strat consistent de zăpadă.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Codul este valabil de astăzi, de la ora 16, și până mâine, 25 noiembrie, la ora 14, și vizează și jumătatea de nord a județului Argeș (vezi harta ANM!).

Potrivit ANM, în intervalul menţionat temporar va ninge în zona de munte, iar în Carpaţii Meridionali şi în cea mai mare parte a Carpaţilor Orientali se va depune strat de zăpadă, local mai consistent. Treptat, vor predomina ninsorile şi în estul şi sudul Transilvaniei, precum şi în Subcarpaţii Moldovei.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Trecător şi izolat, precipitaţii mixte vor fi şi în zonele deluroase din restul teritoriului. În sudul şi sud-estul ţării se vor cumula cantităţi de apă care pot atinge pe arii restrânse 15-20 l/mp. Precipitaţii, local mai abundente, se vor semnala şi pe parcursul zilelor următoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90